نوشته شده توسط : ساحل

کمپانی سیتیزن (Citizen) در نمایشگاه CES امسال از اسپیکر هوشمند خود با نام Citizen Smart Speaker رونمایی کرد. این ساعت ساز ژاپنی همچنین از ساعت دیواری هوشمند Citizen Smart Clock و یک اسپیکر دیگر رونمایی کرد.

اسپیکر هوشمند Citizen Smart Speaker تقریباً هم اندازه گوگل هوم و آمازون اکو است با این تفاوت که جلوی آن ساعت عقربه دار تعبیه شده است.

 

اسپیکر هوشمند Citizen Smart Speaker
 

 

اسپیکر یاد شده از دستیار هوشمند الکسا برخوردار بوده و امکان جفت شدن با اسپیکر مشابه برای فراهم کردن صدای استریو را دارد. این محصول از تاریخ 15 ژوئن سال جاری میلادی (26 خرداد 99) با قیمت 149 دلار روانه بازار می شود.

اسپیکر هوشمند دیگر فعلاً با اسم رمز آلفا (Alpha) شناخته می شود و در حال حاضر اطلاعات چندانی از آن منتشر نشده،ولی سازنده می گوید محصول پریمیوم سیتیزن خواهد بود.

 

 

 

به گفته سیتیزن تمام قسمت های این اسپیکر از جمله پنل های چوبی و توری جلو با دست ساخته شده اند و همانند مدل قبلی، در قسمت جلوی آن ساعت عقربه دار تعبیه شده است. قیمت این مدل کمتر از 1000 دلار خواهد بود.

ساعت دیواری هوشمند Citizen Smart Clock در دو مدل با فریم فلزی یا فریم چوبی به بازار عرضه شده و قابلیت تعیین چندین تایمر به کمک دستیار هوشمند الکسا را دارد. علاوه بر این توانایی جفت شدن با اسپیکرهای هوشمند آمازون از جمله اکو، اکو دات، اکو پلاس و اکو شو را دارد.

 

 

 

ساعت دیواری هوشمند Citizen Smart Clock با فریم فلزی با قیمت 79 دلار و فریم چوبی با قیمت 89 دلار از سایت آمازون قابل خریداری است.

 

 
 
 
منبع:


:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

پلتفرم‌های آنلاین سفارش غذای «چیلیوری» و «ریحون» امروز (۴ دی) با برگزاری یک نشست خبری رسماً از ادغام‌شان خبر دادند. «علیرضا صادقیان»، موسس هلدینگ کسب‌وکار نوین ایرانیان (مالک استارتاپ‌های نت‌برگ، چیلیوری، دکتر دکتر و سرمیز) از دلایل این ادغام گفت و خبر داد برندی که در آینده، در دسترس کاربران و رستوران‌ها خواهد بود، چیلیوری است.

چرا ادغام؟

صادقیان با بیان این مسئله که اکنون ۴ هزار رستوران در چیلیوری حضور دارند و خدمات این پلتفرم در ۳۰ شهر قابل دسترس است، اعلام کرد که مذاکرات اولیه برای ادغام، زمستان سال گذشته شروع شد.

 

 

 

اما اساس چه لزومی برای این ادغام وجود داشت؟ صادقیان در پاسخ به پرسشی که مطرح کرده بود، اعلام کرد که رقابت تنگاتنگی بین چیلیوری و ریحون برای دست یافتن به جایگاه دوم وجود داشت: «هدف ما این بود که با همکار شدن و حذف رقابت برای دریافت رتبه دوم، جهشی به سوی رتبه اول داشته باشیم. نکته مهم هم اینجاست که بخش بسیار بزرگی از این بازار هنوز به شکل آفلاین کار می‌کند و نیاز به آنلاین شدن دارد.»

او می‌گوید یکی از چالش‌های اصلی که برای ریحون و چیلیوری وجود داشت، سردرگمی سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در یکی از این دو پلتفرم بود: «سرمایه‌گذارها می‌دیدند که هم چیلیوری و هم ریحون پلتفرم‌های خوبی هستند و مشخص نبود کدام موفقیت بیشتری کسب می‌کند. ما می‌خواستیم به سرمایه‌گذاران احتمالی این پیغام را بدهیم که حالا دیگر تکلیف‌شان مشخص است؛ اکنون یک بازیگر دوم قوی وجود دارد و می‌توانند با ریسک بسیار کمتر در آن سرمایه‌گذاری کنند.»

صادقیان اعلام کرد که برای ادغام، ۴ استراتژی پیش روی هر دو تیم قرار داشت:

  • هر دو برند به کارشان ادامه دهند
  • برندها ترکیب شوند (ترکیبی از نام هر دو برند)
  • یک برند به کار خودش ادامه دهد
  • یک برند کاملا جدید خلق شود

مدیرعامل چیلیوری گفت که مطالعات زیادی در رابطه با گزینش راه‌حل بهتر داشته‌اند و قرار شد تا پس از ادغام، یکی از برندها به کارش ادامه دهد:

«اگرچه در تخفیفان و نت برگ، قرار شد هر دو برند به کارشان ادامه دهند، اما در چیلیوری و ریحون، برندها جوان‌تر بودند و بر اساس تحقیقات، به این نتیجه رسیدیم که برند چیلیوری در آینده، در دسترس کاربران و رستوران‌ها باشد. این به معنای خرید ریحون توسط چیلیوری نیست؛ بلکه برندها ادغام شده‌اند و هیچ پلتفرمی، دیگری را نخریده است. دلیل انتخاب برند چیلیوری این بود که چیلیوری برند بهتری برای سرمایه‌گذاری آتی است.»

او همچنین اعلام کرد که صرفاً ۳۵ درصد مشتریان، به شکل مشترک از هر دو پلتفرم استفاده کرده‌اند.

صادقیان پیش‌بینی کرد که اکنون ۱۰ درصد سفارش‌های غذا به شکل آنلاین انجام می‌شود که همین مسئله نشان می‌دهد وضعیت ایران نسبت به کشورهای پیشرفته‌تر مطلوب نیست. او گفت اگر این سهم به ۲۰ الی ۲۵ درصد برسد، یک جهش ۱۰ برابری خواهند داشت.

یک چرخش بزرگ

مدیرعامل چیلیوری اعلام کرد که حالا این پلتفرم برنامه‌ای، ۵ ساله دارد و می‌خواهد مرزهای فعالیت خود را گسترش دهد. در واقع، چیلیوری قرار است در آینده پلتفرمی برای سفارش همه اقلام مصرفی کاربران باشد. صادقیان در این رابطه توضیح داد:

 

 

 

«می‌خواهیم تمامی کالاهایی که مورد نیاز کاربر است را انجام دهیم. امروز بازار کالاهای سوپرمارکتی ۲۰ برابر بازار سفارش آنلاین غذا است. در حال حاضر اندازه سفارش کالای سوپرمارکتی ۵۱۱ هزار میلیارد تومان است. این در حالی است که نیم درصد و شاید کمتر از آن، مربوط به بخش آنلاین باشد. پیش‌بینی ما این است که همین رقم در سال ۱۴۰۳ به ۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد. اگر بتوانیم ۲ درصد این بخش را آنلاین کنیم، از کل ۲۵ درصد سفارش غذا در حوزه آنلاین، بیشتر می‌شود.»

 

 

 

اما محصولات سوپرمارکتی هم تنها بخش جدیدی نیست که قرار است به چیلیوریِ آینده اضافه شود. صادقیان خبر داد که بخش‌های دیگری هم در بازار ایران وجود دارد که آنلاین نیستند و اندازه آن‌ها به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد: «تصور اینکه ۱۰ درصد همه این‌ها تا ۵ سال آینده آنلاین شوند، یعنی داریم درباره بازار بزرگ نگاه می‌کنیم.»

او گفت با قدرتی که اکنون چیلیوری با «موتوچیلی» دارد، قرار است تمرکز تازه‌ای روی حوزه‌های جدید داشته باشد. این دسته بندی‌ها شامل محصولات تندمصرف، داروخانه، گل، میوه فروشی و... خواهند بود.

ادغام برای رشد بیشتر

 

 

 

«بابک کبیری»، مدیرعامل ریحون نیز در سخنرانی‌اش اشاره کرد که این تیم، برای رشد بیشتر، ادغام با یک بازیگر دیگر را در نظر داشته و چیلیوری، گزینه مناسب در این حوزه بوده است: «ما عطش رشد داشتیم و در اولین تماس‌ها با هم، متوجه شدیم که هم‌سویی‌های زیادی باهم داریم. خیلی سریع به میز مذاکره رسیدیم و کارهای اولیه را انجام دادیم.»

«علی سمساری‌لر»، مدیرعامل جدید سرآوا نیز در اولین حضور رسمی خود بین رسانه‌ها، اعلام کرد که با ادغام چیلیوری و ریحون، تعداد کاربران پلتفرم آینده ۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است. او گفت از سوی دیگر تعداد رستوران‌ها نیز محدود است و حالا پس از ادغام، تعداد رستوران‌های چیلیوری نیز ۶۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

به عقیده سمساری‌لر، در شرایط کنونی اقتصاد و وضعیت فعلی سرمایه‌گذاری در کشور، مقدار سرمایه محدود است و حالا با این ادغام، چیلیوری می‌تواند با احتمال بیشتری جذب سرمایه داشته باشد.

اما با توجه به سهم عمده اسنپ فود از حوزه سفارش غذا، آیا این ادغام می‌تواند چیلیوری را به اسنپ فود نزدیک کند و آیا اکنون دیگر برای چنین ادغامی جهت تبدیل شدن به بازیگر اول، دیر نشده است؟ علیرضا صادقیان چنین اعتقادی ندارد و در پاسخ به سوال دیجیاتو، پیش بینی می‌کند که با سیاست‌های جدیدی که چیلیوری در پیش گرفته می‌تواند رشد بالایی داشته باشد:

«واقعیت این است که تجربه ادغام در کشور کم بوده. این باعث شده تا تیم‌های مختلف درگیر شوند و فرایند از آن‌چه فکر می‌کردیم طولانی‌تر شود. حالا ما بخشی از تلاش‌مان که صرف رقابت با هم می‌شد را می‌توانیم صرف ارائه یک سرویس بهتر کنیم و البته با حذف انحصاری که تا حدی آغاز شده، بازار را گسترش دهیم و رشد خوبی را در همه دسته‌بندی‌های آینده داشته باشیم.»

 

 

 

از سوی دیگر مدیرعامل سرآوا در پاسخ به سوال دیگر دیجیاتو مبنی بر اینکه آیا ریحون از نظر حقوقی مشکلی برای ادغام دارد یا خیر نیز، پاسخ منفی داد. این سوال از جایی مطرح شد که چند ماه پیش، «رضا حیدری» یکی از موسسان ریحون در یادداشتی اعلام کرده بود که بدون اینکه حق و حقوقش پرداخت شود، از این تیم اخراج شده است. مدیرعامل سرآوا در همین رابطه توضیح داد و گفت:

«تاریخچه ریحون از آواتک شروع شد. این تیم آنجا شکل گرفت و در حوزه استارتاپ‌ها، این طبیعی است که افرادی به تیم اضافه شوند یا افرادی کم شوند. اما واقعیت این است که نوع سرمایه‌گذاری سرآوا، همیشه کارآفرین محور بوده است. در خصوص آقای حیدری، خود ایشان علاقمند به جدایی بودند و استارتاپ سرمیز را راه‌اندازی کردند. در هر صورت اما امروز شکایتی از ریحون وجود ندارد.»

صادقیان همچنین اعلام کرد که از امروز، دیگر مدیرعامل هلدینگ کسب‌وکار نوین ایرانیان نخواهد بود و در ادامه، خودش مدیرعاملی چیلیوری را برعهده خواهد گرفت. جایگزین وی هنوز معرفی نشده است.

 

منبع:

https://digiato.com/article/2019/12/25/%da%86%db%8c%d9%84%db%8c%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%b1%db%8c%d8%ad%d9%88%d9%86-%d8%a7%d8%af%d8%ba%d8%a7%d9%85-%d8%a7%d8%b3%d9%86%d9%be-%d9%81%d9%88%d8%af/



:: بازدید از این مطلب : 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

تیم گوگل برین (Google Brain) و امپریال کالج لندن (Imperial College London) سیستمی با نام اختصاری «پگاسوس» (Pegasus) توسعه داده اند که با بهره گیری از معماری Transformers گوگل، متن ها را به روش انتزاعی خلاصه سازی می کند.

توسعه دهندگان پگاسوس می گویند این سیستم نتایج چشمگیری در خلاصه سازی موضوعات مختلف از جمله اخبار، متون علمی، داستانی، دستورالعملی، حقوقی، ایمیل ها و پتنت ها بر جای گذاشته است.

محققان می گویند هدف از خلاصه سازی متن تولید چکیده ای دقیق و مختصر از اسناد طولانی است و به جای کپی کردن قسمت هایی از متن، خلاصه سازی انتزاعی (abstractive summarization) توانایی تولید لغات جدید یا پوشش دادن اطلاعات عمده را داشته و خروجی آن از لحاظ زبانشناسی روان است.

 

 

 

محققان برای آزمایش سیستم خود جمله های کامل و قسمت های مهم متن را پوشاندند. هوش مصنوعی باید به کمک اینترنت و بررسی مقالات خبری جاهای خالی را پر می کرد.

برای چنین آزمایشی بهترین نسخه پگاسوس انتخاب شد که با 750 گیگابایت از متون استخراج شده از 350 میلیون صفحه اینترنتی و یا به کمک شبکه ای به نام HugeNews با 1.5 میلیارد مقاله به حجم 3.8 ترابایت از سایت های خبری آموزش دیده بود.

پگاسوس از لحاظ ارتباط و روان بودن متن خلاصه سازی شده، خروجی با کیفیتی تحویل داد و برای تصحیح اشتباهات نیازی به اقدامات متقابل نبود. این سیستم با تنها 100 مقاله ورودی، موفق به ایجاد خلاصه سازی های باکیفیت شد و قابل مقایسه با مدلی بود که با مقالات 20 هزار تا 200 هزار عددی آموزش دیده بود.

ماشین های خلاصه سازی متون بار خواندن متن های طولانی را از روی دوش نیروی انسانی بر می‌دارند. تحقیقات نشان می دهد کارمندان روزانه به طور میانگین 2.6 ساعت را صرف خواندن متن ها می کنند.

 

 
 
 
منبع:


:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

کمپانی شیائومی را همه با گوشی‌های هوشمند قدرتمند و خوش‌قیمت می‌شناسند، اما این کمپانی چینی محصولات دیگری تولید می‌کند که برای بسیاری جذاب و برای بسیاری عجیب و غریب است. درست است که شیائومی اخیرا جای پای خود را در کشورهای دیگری به جز چین محکم کرده، ولی همچنان عجیب‌ترین محصولات این کمپانی را در کشور اژدهای سرخ می‌بینیم. در ادامه با ما همراه باشید تا ۱۰ مورد از محصولات عجیب این کمپانی را بشناسیم.

مترجم بین‌المللی

 

شیائومی
 

 

طرفداران فیلم استار ترک همواره در آرزوی داشتن مترجم سفینه فضایی اینترپرایز بودند. با وجود این که ما فاصله بسیاری داریم تا بتوان زبان‌های کل کهکشان را درست ترجمه کنیم. این پدیده را از الان بپذیرید که شیائومی هر محصولی را می‌سازد، چرا که در ادامه محصولاتی خواهید دید که مغزتان سوت می‌کشد. از همین رو کمپانی مترجم ساز، شیائومی دستگاهی ساخته که حداقل ۱۸ زبان زمینی را ترجمه می‌کند. زیر برند کمپانی چینی به نام میجیا (Mijia) دستگاهی شبیه گوشی‌های هوشمند عرضه می‌کند که شباهت زیادی هم به ویندوز فون فقید دارد. نمایشگر ۴.۱ اینچی این مترجم به شما اجازه می‌دهد تا متن ترجمه را همان لحظه به صورت زنده ببینید.

کمپانی مترجم ساز برای این دستگاه، تعداد زیادی میکروفون در نظر گرفته که در هر دو طرف گوشی تعبیه شده‌اند. در نتیجه به خوبی می‌توانید از فواصل دور هم متون خود را ترجمه کنید. البته این دستگاه برای این کار نیازمند اتصال به وای فای یا دیتا موبایل است. زمانی هم که احساس کردید قرار نیست چیزی را ترجمه کنید، می‌توان از آن به عنوان مودم قابل حمل هم استفاده کرد.

واکی تاکی

 

شیائومی
 

 

کمپانی شیائومی واکی تاکی هم می‌سازد؛ این محصول دومین نسل خود را پشت سر می‌گذارد و بر اساس ادعای کمپانی واکی تاکی ساز چینی، ۵ کیلومتر برد دارد. رادیو FM هم داخل آن تعبیه شده و کاربران می‌توانند با اتصال بلوتوث، آهنگ‌های مورد علاقه خود را نیز به کمک آن گوش بدهند.

اما این کمپانی، واکی تاکی خود را هوشمند هم کرده و به کمک اپ مخصوص که روی دیگر محصولات این کمپانی (مثل گوشی‌های سری می) نصب می‌شود، متصل شده و کاربران از طریق آن می‌توانند موقعیت مکانی خود را برای دیگران ارسال کنند یا از طریق اتصال دیتای گوشی، پیام‌هایی کوتاه برای دوستان خود بفرستند.

هولدر گوشی با قابلیت شارژ بی‌سیم

 

شیائومی
 

 

کمپانی معروف واکی تاکی ساز چینی، برای دیگر محصولات خود که شاید آن‌ها را بخرید و در حین رانندگی استفاده کنید، ایده‌ای در سر دارد. بر فرض مثال اگر می ۹ دارید، می‌توانید از این ایده که هولدر گوشی است، در ماشین خود استفاده کنید. البته این هولدر دو قابلیت جذاب دارد. اولین قابلیت شارژ بی سیم ۲۰ واتی است که گوشی شما را به سرعت شارژ می‌کند و دومین قابلیت، گیره‌های مکانیکی خودکار است.

تصور کنید که قصد دارید گوشی خود را داخل هولدر بگذارید. برای این کار باید گیره‌ها را با یک دست بکشید، با دست دیگر نگه‌دارید و به نحوی گوشی را مابین این دو گیره فنری که اتفاقا بسیار هم سفت هستند، قرار دهید. اما این هولدر ساز چینی که دست بر قضا شیائومی نام دارد، با تعبیه سنسور مادون قرمز، تمام کشتی گرفتن با هولدر را حذف کرده و همه چیز را خودکار و مکانیکی کرده است.

برای این کار گوشی خود را نزدیک این هولدر نگه دارید تا گیره‌ها باز شوند و گوشی را بین آن دو قرار دهید. این هولدر، فن هم دارد که دیگر همه‌چیز تمام باشد تا گوشی شما داغ نکند.

ظرف مایع دستشویی

 

شیائومی
 

 

احتمالا اعضای هیئت مدیره هولدر ساز چینی در جلسه‌ای مطرح کردند که چرا پا را فراتر از این نگذاریم و محصولات بهداشتی تولید نکنیم؟ نتیجه این جلسه شد ظرف مایع دستشویی که چون از دل شرکتی می‌آید که بعصا گوشی هوشمند هم تولید می‌کند، باهوش است. چه قدر باهوش؟ آن قدر که اگر دست خود را نزدیک دهنه آن ببرید، مایع دستشویی را به مقدار کافی در اختیارتان می‌گذارد. تکنولوژی آن هم متشکل از سنسور حرکتی و مادون قرمز به همراه چند فنر مکانیزه است که اتفاقا طراحی خوبی هم دارد.

 

 

منبع:

https://digiato.com/article/2019/12/25/%db%b1%db%b0-%d9%85%d8%ad%d8%b5%d9%88%d9%84-%d8%b9%d8%ac%db%8c%d8%a8-%d9%88-%d8%ba%d8%b1%db%8c%d8%a8-%da%a9%d9%85%d9%be%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%b4%db%8c%d8%a7%d8%a6%d9%88%d9%85%db%8c/



:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

طبق گفته موسس وب سایت جاده ابریشم در دارک وب، بیت کوین در آستانه یک افزایش قیمت قابل توجه دیگر قرار گرفته و در سال ۲۰۲۰ ارزش آن از صد هزار دلار فراتر می رود.

راس اولبریکت (Ross Ulbricht) که به خاطر ایجاد وبسایت جاده ابریشم که حالا از دسترس خارج شده است به حبس ابد محکوم شده، هم اکنون دوران محکومیت خود در زندان را سپری می کند. جاده ابریشم نخستین جایی بود که در آن بیتکوین به صورت گسترده و قابل توجه به عنوان ارز ویژه داد و ستد مواد مخدر مورد استفاده قرار گرفت.

به دنبال دستگیری اولبریکت در اکتبر سال ۲۰۱۳ بیت کوین اولین افزایش قیمت قابل توجه خود را تجربه کرد و ارزش آن ظرف تنها چند ماه از ۱۰۰ دلار به هزار دلار بابت هر سکه رسید. بعد از افت ارزش بیت کوین به ۱۷۵ دلار، بهای این رمز ارز در سال ۲۰۱۷ جهش دیگری پیدا کرد و به نزدیک ۲۰ هزار دلار رسید.

از آن زمان تاکنون بیت کوین بار دیگر دچار افت قیمت شد و ارزش آن به کمتر از ۴۰۰۰ دلار در ابتدای سال ۲۰۱۹ رسید و در واپسین روزهای امسال مجددا به حدود ۷ هزار دلار رسید. شش سال پیش در زمان دستگیری اولبریکت، FBI بالغ بر ۱۴۴ هزار بیت کوین را از جاده ابریشم و موسس آن کشف و ضبط کرد که با نرخ امروز یک میلیارد دلار ارزش دارد.

قیمت بیت کوین
 

راس اولبریکت

حالا همانطور که در ابتدای این مطلب اشاره شد اولبریکت در زندان به سر می برد اما نوسانات قیمت رمزارزها را از نزدیک دنبال می کند. او ادعا کرده که هر دوی این نوسانات قیمتی را پیش بینی کرده بود و باور دارد که یک موج قیمتی جدید در حال شکل گیری است.

اولبریکت در نامه هایی که برای یک وبلاگ نوشته بود از نوعی متد تحلیل بازار به نام نظریه موج الیوت برای پیش بینی افزایش قیمت بیت کوین کمک گرفت.

اولبریکت نیز ضمن بررسی موج های قیمتی اخیر در بازار بیت کوین پیش بینی کرده که قیمت این رمزارز تا پیش از ۱۷ فوریه ۲۰۲۱ به ۹۳ تا ۱۰۹ هزار دلار برسد. او همچنین خاطرنشان کرده ارزیابی هایش قطعی نیستند.

 

 
 
منبع:


:: بازدید از این مطلب : 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

اسامی تلفن های هوشمند غالبا دنبال کننده نوعی توالی مشخص است و وقتی شرکتی این سنت را می شکند توجه کاربران را به خود جلب می نماید. این اتفاق درست همزمان با معرفی آیفون X رخ داد که در آن اپل با پشت سر گذاشتن عدد 9 حرف X (رقم یونانی ۱۰) را به مناسبت دهمین سال تولد آیفون انتخاب کرد. سری گلکسی اس سامسونگ نیز تقریبا با آیفون هم سن و سال است و حالا گفته می شود که شرکت کره ای مورد بحث قصد دارد سال آینده از رقم 11 برای نامگذاری استفاده نکند و به جای آن، پرچمدار سال ۲۰۲۰ خود را گلکسی اس 20 بنامد!

البته اینکه سامسونگ چرا تصمیم به چنین کاری خواهد گرفت هنوز در هاله ای از ابهام است اما Ice universe@ معمولا اخبار دست اول و موثقی از سامسونگ و پرچمداران جدیدش دارد. اولین توضیح او برای مطرح ساختن این ادعا آن است که 20 با سال 2020 (سال عرضه این گوشی)‌ همخوانی خوبی دارد و همزمان می تواند نشان دهنده آغازی تازه برای سامسونگ و پرچمدارانش باشد.

در هر حال این تغییر ناگهانی در نامگذاری نشان می دهد که احتمالا باید منتظر تحولات بزرگی دست کم در حوزه مارکتینگ (اگر نخواهیم بگوییم تکنولوژی) سامسونگ باشیم.

 

خانواده گلکسی اس 10
 

 

اما در مورد امکانات خود این گوشی هم باید بگوییم که طبق برآوردهای صورت گرفته گلکسی اس 20/اس 11 به تازه ترین چیپست کوالکام یعنی اسنپدراگون ۸۶۵ یا تازه ترین نسخه اگزینوس مجهز خواهد بود و آرایه دوربین این گوشی نیز میزبان لنز ماکروی جدیدی خواهد بود. طراحی و ظاهر این موبایل نیز احتمالا دستخوش تغییر می شود و شاهد حفره در بخش میانی بالای نمایشگر و همچنین برآمدگی چهارگوش برای دوربین اصلی خواهیم بود.

اما تغییر در نامگذاری پرچمدار بعدی سری گلکسی اس سامسونگ پرسش هایی را هم در رابطه با آینده این خانواده مطرح می کند. آیا پرچمدار سال ۲۰۲۱ گلکسی اس 21 نام خواهد داشت یا به پیروی از هواوی گلکسی اس 30؟ البته سامسونگ قطعا دوست دارد که برای ورود به دهه جدید تغییرات تازه ای را برای کاربرانش به ارمغان بیاورد و این تغییرات باید چیزی فراتر از یک تغییر نام باشند.

 

منبع:

https://digiato.com/article/2019/12/26/%d9%be%d8%b1%da%86%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d8%b9%d8%af%db%8c-%d8%b3%d8%a7%d9%85%d8%b3%d9%88%d9%86%da%af-%da%af%d9%84%da%a9%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d8%b3-20/



:: بازدید از این مطلب : 76
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

DJI طیف وسیعی از انواع پهپاد و گیمبال را تولید می کند اما این محصولات یا در دست نگه داشته می شوند یا در آسمان سیر می کنند. با این حال طبق آنچه در اسناد پتنت منتشر شده در وبسایت ویبو آمده شرکت چینی مورد بحث ظاهرا برنامه هایی برای ساخت پهپادهای زمینی دارد. این اسناد نوعی وسیله یکپارچه محکم و زمینی را نشان می دهند که به یک سیستم تعلیق پیچیده و دقیق برای نگهداری دوربین مجهز شده است. گفته می شود DJI قصد طراحی این سیستم را در پاسخ به پلتفرم دوربین زمینی Freefly ساخت شرکت Tero دارد.

اما برخلاف Freefly دستگاه ساخته شده توسط DJI درست مانند محصولات Mavic و شرکتهای دیگر، دوربین و لرزشگیر مختص به خود را دارد. در عین حال سیستم تعلیق این محصول نیز برد بالایی دارد که امکان حرکت آرام آن روی سطوح نسبتا سخت و خشن را ممکن می کند.

با در نظر داشتن آنچه گفته شد این سیستم وزن بسیار کمی دارد و کار کردن با آن نیز بسیار ساده است. در مقابل اما Freefly وسیله ای بسیار بزرگ است که می توان از آن برای حمل دوربین های بسیار سنگین RED در کنار لرزشگیر استفاده کرد.

این سیستم های دوربین می توانند عکس های سطح زمین بسیار زیبایی از سوژه های خود بگیرند که انجام چنین کاری از عهده درون ها خارج است. بنابراین کاملا عقلانی به نظر می رسد اگر DJI چنین ایده ای را تبدیل به یک محصول کند. در هر حال نباید از یاد برد که پتنت ها همیشه هم به محصول تبدیل نمی شوند و گاهی در حد همان ایده باقی میمانند.

 

 
 
منبع:


:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

دادگاه قانون اساسی ترکیه ضمن برنده اعلام کردن ویکی پدیا، اعلام کرد ممنوعیت دو ساله دولت این کشور علیه ویکی پدیا آزادی بیان را نقض کرده است.

دو سال قبل دولت ترکیه به دلیل امتناع ویکی پدیا از حذف محتواهایی که ترکیه را به گروه های تروریستی مرتبط می کردند، این دانشنامه را مسدود کرد. حال دادگاه قانون اساسی ترکیه ضمن مخالفت با این حکم، آن را ناقض آزادی بیان خواند و دستور داد تا ممنوعیت سایت برداشته شود.

ترکیه آوریل سال 2017 (9 اردیبهشت ماه سال 96)، ویکی پدیا را به دلیل تهدید امنیت ملی از دسترس خارج کرد. ویکی مدیا (Wikimedia)، کمپانی مادر ویکی پدیا، به سرعت واکنش نشان داد ولی نتوانست دادگاه را به بازگرداندن ویکی پدیا قانع کند. این دانشنامه از آوریل سال 2017 تاکنون در ترکیه مسدود است.

 

ویکی پدیا
 

 

حال دادگاه قانون اساسی ترکیه، که بلندپایه ترین تشکل قضایی در این کشور محسوب می شود، با این تصمیم مخالفت کرده است. این تصمیم هم به نفع شهروندان ترکیه و هم به نفع ویکی پدیا است. این دانشنامه موضع سرسختی در برابر سانسور دارد و با تقاضای ترکیه برای حذف محتواهایی که از نظر دولت این کشور ایراد داشتند، مخالفت کرد.

دولت ترکیه تاکنون بیانیه ای در این رابطه منتشر نکرده است و هنوز معلوم نیست این سایت دقیقاً چه زمانی دوباره در دسترس قرار می گیرد، ولی شهروندان ترکیه احتمالاً به زودی می توانند از این دانشنامه بهره مند شوند.

 

منبع:

https://digiato.com/article/2019/12/27/%d9%85%d8%ae%d8%a7%d9%84%d9%81%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%af%da%af%d8%a7%d9%87-%d8%aa%d8%b1%da%a9%db%8c%d9%87-%d9%85%d9%85%d9%86%d9%88%d8%b9%db%8c%d8%aa-%d9%88%db%8c%da%a9%db%8c-%d9%be%d8%af%db%8c%d8%a7/



:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

توافق جمعی صاحبان کسب و کارهای مختلف و آگاهی آنها نسبت به اهمیت نرم‌افزارهای سازمانی در رسیدن به بهره‌وری و برخورداری از شفافیت، سرعت،‌ دقت و صدها مزیت دیگر آنها، بکارگیری نرم‌افزارهای سازمانی را به کانون توجه تبدیل کرده که در این بین، مجموعه نرم‌افزاری دیدگاه توانسته است با جلب اعتماد بسیاری از سازمان‌ها، نقش محوری و مهمی را در بسیاری از این سازمان‌ها برعهده بگیرد. خانواده چارگون به عنوان بزرگترین ارائه‌کننده راهکارهای نرم‌افزاری تخصصی می‌داند که عملکرد او موجب سرآمدی و تحول‌آفرینی کسب و کارهای ملی می‌شود؛ بنابراین نمایش گوشه‌ای از توانمندیها و دستاوردهای یک ساله در جمعی بزرگ از مشتریان، همه آن چیزی است که این روزها شرکت چارگون را به خود مشغول کرده است.

«در جمع بهترین تجربه‌ها»

نهمین گردهمایی سالانه چارگون مانند هر سال، عرصه معرفی جدیدترین نرم‌افزارهای دیدگاه و ارائه گزارش آخرین دستاوردها و توسعه‌های کمی و کیفی آنهاست که امسال با حضور نمایندگان بیش از 1500 سازمان مشتری، برگزار می‌شود. چارگون با انتخاب شعار «در جمع بهترین تجربه‌ها» تلاش کرده است تا علاوه بر معرفی سازمان‌های پیشرو در حوزه بهره‌برداری از نرم‌افزارهای سازمانی دیدگاه، زمینه تعامل، گفت‌وگو و ترغیب سایر مشتریان برای الگوبرداری از تجربیات موفق سازمان‌های برتر را فراهم کند.

مشتریان چارگون، امسال علاوه بر حضور در مراسم اصلی و آگاهی از آخرین تغییرات و توانمندی‌های نرم‌افزارهای دیدگاه، امکان بهره‌برداری از 3 بخش جانبی کارگاه‌های آموزشی، نمایشگاه کسب‌وکارها و پنل گفت‌و‌گوی فعالان فناوری اطلاعات را نیز دارند. در بخش اول و مراسم اصلی گردهمایی، مدیران چارگون مطابق هر سال به معرفی توانمندی‌های مجموعه نرم‌افزاری دیدگاه و جدیدترین دستاوردهای آن در 5 حوزه اتوماسیون اداری، منابع انسانی، مالی، لجستیک و مدیریت فرآیندها خواهند پرداخت. برگزاری پنل تخصصی با گفت‌وگوی چالشی 6 کارشناس و فعال حوزه فناوری اطلاعات با عنوان« داستان یک سفر فناورانه و واکاوی تجارب راهکارهای سازمانی» و اهدای نشان «سازمان‌های الکترونیکی برگزیده» به 10سازمان در حوزه کاربری موثر سیستم‌های اطلاعاتی دیدگاه، پایا‌ن بخش مراسم اصلی این گردهمایی خواهد بود.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی از بخش‌های جانبی مورد استقبال مدعوین گردهمایی سالانه چارگون است. امسال نیز با محور بیان تجربیات سازمان‌های کاربر دیدگاه و موضوعات عمومی در حوزه فناوری اطلاعات در صبح و عصر 8 کارگاه آموزشی برای میهمانان چارگون تدارک دیده شده است. موضوع کارگاه‌های عمومی را آموزش Backup and Disaster Recovery‌، آشنایی با هوش مصنوعی، چالش‌های رهبری سازمان و چگونگی داده‌کاوی فرآیندهای سازمانی، تشکیل می‌‌دهند.

در فضای نمایشگاهی جانبی گردهمایی چارگون نیز فضایی برای نمایش توانمندی‌های 16 کسب‌‌وکارها مبتنی بر فناوری و امکان شبکه‌سازی و تعامل آنها با کاربران دیدگاه‌، پیش‌بینی شده است. در این نمایشگاه کارشناسان چارگون نیز در غرفه‌های راهکارهای دیدگاه با مخاطبان و مدعوین در تعامل و تماس خواهند بود تا به سئوالات احتمالی آنها پاسخ دهند.

 تخفیف 21 درصدی محصولات دیدگاه برای مدعوین

ارائه تخفیف‌های21 درصدی از طرف واحد فروش چارگون به مناسبت21 سال فعالیت مستمر در صنعت نرم‌افزاری یکی از جذابیت‌های نهمین گردهمایی سالانه چارگون خواهد بود. این تخفیف با هدف تسهیل تکمیل سبد محصولات نرم‌افزاری دیدگاه در سازمان‌های مشتری درنظر گرفته شده است تا سازمان‌ها بتوانند از مزیت یکپارچگی سیستم‌های دیدگاه برخوردار شوند.

واحد فروش محصول شرکت چارگون ارائه این تخفیف بی‌سابقه را بر روی برخی از نرم‌افزارهای اتوماسیون اداری، سیستم‌های جامع منابع انسانی، مالی، لجستیک و مدیریت فرآیندها و برنامه‌های موبایلی دیدگاه همراه از روز برگزاری گردهمایی تا پایان دی‌ماه و فقط برای مشتریانی که در همایش سالانه حضور دارند، در نظر گرفته است.

سبد محصولی نرم‌افزارهای دیدگاه

 

 

 

کاربری آسان، پوشش نیازها و فرآیندهای نوین اداری،‌ مالی و... در کنار قابلیت‌‌های فراوان دیگر از جمله یکپارچگی، انعطاف‌‌پذیری و قابلیت بومی‌سازی سیستم‌ها، نرم‌افزارهای دیدگاه را به یکی از پرکاربردترین ابزارها و راهکارهای نرم‌افزاری در بازار رقابتی، تبدیل کرده است.

این سبد محصولی به عنوان یک ابزار یکپارچه سازمانی در دو بستر وب و همراه، نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های کاربردی در حوزه‌های اتوماسیون اداری، منابع‌انسانی، مالی، لجستیک و نرم‌افزار BPMS را در خود جای داده است. در این مجموعه نرم‌افزاری بیش از 44 نرم‌افزار و اپلیکیشن کاربردی دیدگاه با امکانات قابل انطباق نیازهای متفاوت سازمان‌ها و شرکت‌های صنایع مختلف، مکانیزاسیون فرآیندها و روال‌های جاری در کسب و کارهای مختلف را پوشش می‌دهند.

پر طرفدارترین‌های دیدگاه

در بین محصولات نرم‌افزاری دیدگاه سیستم‌های اتوماسیون اداری و نرم‌افزارهای منابع انسانی از برکاربرترین راهکارهای نرم‌افزاری محسوب می‌شوند. راهکار اتوماسیون اداری مجموعه نرم‌افزاری دیدگاه با نگاهی جامع به فرآیندهای اداری و ساختار بومی کسب و کارهای ملی طراحی شده و می‌توان حذف گردش کاغذ (Paperless) در سازمانها و الکترونیکی کردن فرآیندها را کمترین مزیت آن در ساختار اداری دانست. سیستم‌های این راهکار، طیف گسترده‌ای از ارتباطات داخلی و فرآیندهای جاری در سازمان‌ها را پوشش می‌دهند و ضریب نفوذ و کاربری آن‌ها سطوح مختلف سازمانی از مدیران ارشد تا پرسنل را دربر می‌گیرد.

نرم‌افزار مکاتبات اداری دیدگاه، با مستندکردن روال‌ها و عملیات اداری، دسترسی مدیران و کارکنان به عملیات روزانه و انجام فرآیندهای جاری سازمان را فراهم و شفافیت، سرعت و دقت در انجام کارها و بهره‌وری را در سازمان‌ها نهادینه می‌کند. عملکرد و کارایی این نرم‌افزار با توجه به تنوع نیازهای سازمانی هر روز بهتر و بیشتر می‌شود و مفاهم جدیدی‌تری در مکانیزاسیون اداری را پوشش می‌دهد.

نسل جدید نرم‌افزار کارها در این مجموعه، ابزار مدیریت تیم‌های کاری و پروژه‌هاست و بر مبنای گفتمان سازمانی طراحی شده است. نرم‌افزار جلسات دیدگاه نیز با قابلیت فضای تعامل و گفت‌وگوی افراد، مدیریت موثر جلسات سازمان‌ها را امکان‌پذیر می‌کند. این سیستم امکانات متنوعی برای انجام تمامی فرآیندهای برگزاری جلسات از تعیین وقت و افراد شرکت کننده تا تبادل نظر اولیه درباره موضوع جلسه و انتقال مستندات مرتبط و... را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

راهکار اتوماسیون اداری دیدگاه، امکان ذخیره اسناد، اطلاعات، فایلها و مدارک مختلف را با نرم‌افزار مدیریت اسناد، به سازمان‌ها عرضه می‌کند و سامانه پیشخوان ارباب رجوع، دریافت مکانیزه درخواست‌های مراجعین و مخاطبان سازمانی در قالب نامه و ثبت و گردش آن‌ها در نرم‌افزار مکاتبات اداری مجموعه را برایشان ممکن می‌کند و از صف مراجعه حضوری به سازمان‌ها می‌کاهد.

در کنار راهکار اتوماسیون اداری، سیستم‌های جامع مدیریت منابع انسانی دیدگاه نیز با در برگیری طیف وسیعی از فرآیندهای سازمانی از مرحله جذب نیروی انسانی تا پایان همکاری او با سازمان و بازنشستگی‌اش، کانون توجه بسیاری از صاحبان کسب و کارهای ملی ایرانی به ویژه در حوزه دولتی هستند. این راهکار با 11 سیستم اصلی و چندین زیر سیستم کاربردی، کارآمدی و بهره‌وری زیادی را در حوزه مدیریت منابع انسانی برای سازمان‌های بهره‌بردار به دنبال دارد. نرم‌افزارهای پرسنلی، حضور و غیاب، حقوق و دستمزد، تشکیلات سازمانی، ارزیابی عملکرد، آموزش، مدیریت مزایا، نظرسنجی، وام و تسهیلات، مهمانسرا و بیمه مکمل مجموعه‌‌ای از سیستم‌های جامع مدیریت منابع انسانی دیدگاه هستند که در بستری منعطف و یکپارچه کلیه ‌فرآیندهای مرتبط با امور پرسنل را با شفافیت و ارائه گزارش‌های کاربردی پوشش می‌دهند.

استقرار سیستم‌های منابع انسانی دیدگاه در چندین سازمان بزرگ دولتی و بنگاه خصوصی از جمله سازمان تامین اجتماعی کشور، شرکت ملی صنایع مس ایران، بانک رفاه و چندین پروژه ملی دیگر، تجربه‌های بزرگ و افتخارآمیزی برای چارگون در تحول‌آفرینی و اثرگذاری صنعت نرم‌افزاری کشور، به شمار می‌آید

 

منبع:

https://digiato.com/article/2019/12/27/%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b4%d9%84%d9%88%d8%ba-%da%86%d8%a7%d8%b1%da%af%d9%88%d9%86%d8%9b-%d8%a7%d8%b2-%d8%ad%d8%b6%d9%88%d8%b1-%d8%af%d8%b1-%d8%ac%d9%85%d8%b9-%d8%a8%d9%87%d8%aa/



:: بازدید از این مطلب : 69
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 دی 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ساحل

کمپانی اوپو مدتی است که سری گوشی های Reno 3 5G را تبلیغ می کند و در این مدت تصاویر و جزئیات زیادی را در رابطه با امکانات این سری در اختیار مخاطبانش قرار داده و حالا رسما این دو گوشی را معرفی کرده است.

Oppo Reno 3 Pro 5G از نظر امکانات کمی از نسخه استانداردش اغوا کننده تر است؛ این محصول نمایشگری حفره دار دارد (که دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی دستگاه را در خود جای داده) و پردازنده اسنپدراگون 765G و نمایشگر ۶.۵ اینچی اولد فول اچ دی پلاس با نرخ رفرش ۹۰ هرتز دیگر امکانات آن را تشکیل می دهند. این دستگاه همچنین به یک باتری ۴۰۲۵ میلی آمپر ساعتی با تکنولوژی شارژ سی واتی VOOC 4.0 مجهز شده که طبق ادعای شرکت سازنده اش می تواند ظرف تنها ۲۰ دقیقه ۵۰ درصد و در ۵۶ دقیقه تا ۱۰۰ درصد ظرفیت خود را پر کند.

مدل پرو این گوشی همچنین به دوربین اصلی چهارگانه مجهز شده که ترکیب لنزهای آن به شرح زیر است:

  • لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال IMX586
  • حسگر الترا واید ۸ مگاپیکسلی
  • دوربین تله فوتو ۱۳ مگاپیکسلی
  • سنسور تک رنگ ۲ مگاپیکسلی

اوپو همچنین ادعا می کند که این گوشی قابلیت زوم هیبرید اپتیکال ۵ برابری دارد؛ این یعنی دوربین تله فوتو این گوشی زوم طبیعی دو تا سه برابری خواهد داشت.

از دیگر امکانات اوپو رینو 3 پرو 5G می توان به مد دوآل نسل پنج (NSA/SA)، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر، پوسته نرم افزاری Color OS 7 روی اندروید ۱۰، NFC و بلوتوث ۵.۱ اشاره کرد.

قیمت پایه این گوشی از حدود ۵۷۱ دلار برای مدل بهره مند از ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی شروع می شود و نسخه دیگر آن که ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی دارد نیز ۶۴۳ دلار قیمت گذاری شده است.

5G با قیمت ارزان تر

 

 

 

اما اگر نسخه پرو کمی برایتان گران است می توانید نگاهی به امکانات نسخه معمولی آن یعنی Oppo Reno 3 5G بیاندازید که به چیپست مدیاتک Dimensity 1000L و بریدگی نمایشگر قطره ای شکل مجهز است.

نسخه استاندارد این گوشی همچنین انرژی مورد نیاز خود را از باتری ۴۰۲۵ میلی آمپر ساعتی با شارژ ۳۰ واتی می گیرد و امکانات دیگری نظیر NFC، نمایشگر اولد فول اچ دی پلاس مجهز شده که یک حسگر اثر انگشت را هم در زیر خود جای داده است. این گوشی همچنین به دوربین اصلی چهارگانه با ترکیب حسگرهای ۶۴ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی الترا واید، مونوکروم و عمق سنج مجهز شده است.

Oppo Reno 3 5G همراه با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی با قیمت پایه ۴۸۶ دلار به فروش می رسد و مدل دیگر آن با ۱۲ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی ۵۲۸ دلار قیمت گذاری شده است.

 

 

منبع:

https://digiato.com/article/2019/12/27/%d8%a7%d9%88%d9%be%d9%88-reno-3-5g-%d9%85%d8%b9%d8%b1%d9%81%db%8c-%d8%b4%d8%af/



:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 8 دی 1398 | نظرات ()